Zakelijk

Kalf ICT Services werkt met grote regelmaat voor (MKB) bedrijven. Benieuwd wat ik voor uw onderneming kan betekenen? Kijk dan eens bij ‘Diensten‘, ook als uw onderneming uitsluitend gebruikmaakt van Windows apparatuur. Onderstaand een korte introductie.

Neem geheel vrijblijvend contact op om te horen of ik u van dienst kan zijn.

Advies

Kalf ICT Services adviseert u over het gebruik van Apple en / of Windows apparatuur en randapparatuur in uw onderneming. Mijn uitgangspunten zijn stabiliteit, flexibiliteit, veiligheid, gedegen back-ups, snelheid en gebruiksgemak. Apple zakelijk support

  • Flexibiliteit: De ICT oplossingen in uw onderneming moeten schaalbaar zijn. Als uw onderneming plotseling groeit of krimpt, dan moeten de oplossingen natuurlijk meebewegen. Daarnaast hecht ik er waarde aan dat de oplossingen niet alleen op Apple werken, maar ook op Windows en desnoods op mobiele apparaten.
  • Veiligheid: Hackers, SPAM, virussen, stroomuitval, brand, diefstal, updates die misgaan, defecte harde schijven en andere risico‚Äôs zijn aan de orde van de dag. Het is dan ook vanzelfsprekend dat er goed gekeken wordt naar de veiligheid, back-ups en betrouwbaarheid van de IT oplossingen in uw onderneming.
  • Gebruiksgemak: U heeft natuurlijk met een reden voor Apple-apparatuur in uw onderneming gekozen. Het is eenvoudig te gebruiken, veilig en betrouwbaar. Zo zou elke bedrijfsoplossing ook moeten zijn. Daarnaast is snelheid van groot belang, en moet het snel aan te leren zijn. De oplossingen die ik u adviseer voldoen altijd aan deze eis, wat het werken een stuk aangenamer maakt.

Oplossingen

Een probleem of vraagstuk? Ik ben er vrijwel zeker van dat ik uw onderneming verder kan helpen. En mocht ik het niet op kunnen lossen, dan ben ik ook zo eerlijk dat aan u te melden. Apple zakelijk support

Beheer

De infrastructuur op kantoor kan, indien gewenst, door mij beheerd worden. Hierdoor kan ik snelheid, stabiliteit, back-ups en veiligheid garanderen. Daarnaast kan ik op deze manier problemen, bijvoorbeeld te weinig schijfruimte of te weinig bandbreedte, tijdig signaleren en verhelpen. Apple zakelijk support

Ondersteuning

Ik help u en uw medewerkers met het gebruik van zowel Apple als Windows apparatuur in uw onderneming. Geen vraagstuk of probleem is mij te gek.

Apple zakelijk support